Kalastus kalamyllyssä

Tuoretta kirjolohta

Kalamyllystä voit hakea tai tilata etukäteen kirjolohta fileoituna tai savustettuna. Teemme myös graavatun kalan tilauksesta. Kalamyllyllä voit myös itse tulla onkimaan oman lohen! Niitä emme kuitenkaan savusta, koska tullakseen erinomaisen makuiseksi, kalan tulee olla suolattuna vähintään yhden yön. Kalamylly on loistava onkipaikka koko perheelle ja kala on aina taatusti tuoretta! 

Kalan käsittely

Kalamyllyllä kalan käsittely alkaa aina elävän kalan tainnuttamisella. Seuraavaksi kalasta lasketaan "veret" ja se punnitaan elopainoisena. Tästä muodostuu kokonaiselle, raa'alle ja savustetulle kalalle kilohinta. Fileet punnitaan vasta fileoituina, savustettuina tai graavattuina.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoa!